Sütik kezelése: A www.sunew.hu weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Neked.

Rólunk

Két lánytestvér, Anna és Katarzyna története

A márkát több mint 15 évvel ezelőtt a szépség és a kozmetikumok iránti szenvedély hívta életre. A SUNEW márkanevet Anna Wochna, az igazgatótanács jelenlegi elnöke álmodta meg a lengyel WENUS szó megfordításával. Vénusz, a római szerelemistennő, akiről az egyik bolygót is elnevezték. Érdekes módon a Vénusz a legtöbb bolygóval ellentétes irányban forog. Tehát Vénusz, mint a szépség iránti szeretet jelképe és a fordított betűrend jelentette a márka ás a márkanév kezdetét.

A szépség iránti szenvedély

A SunewMed+ esszenciája a szépség, a gyönyörű bőr, a fiatalság, az élet szeretete és az öröm. Hiszünk abban, hogy minden arc lehet gyönyörű. Függetlenül attól, hogy mivel foglalkozik, a munka és magánélet egyensúlyát próbálja megtartani, édesanya vagy aktív, a világot járó nő - a SunewMed + termékek lehetővé teszik, hogy bőre ragyogó, sima és tónusos legyen.

A SunewMed+ két lánytestvér, Anna és Katarzyna története, akik úgy döntöttek, hogy a szakmai életben is egyesítik erőiket. Két teljesen különböző ember, két teljesen különböző karakter alkotja ennek a női vállalkozásnak a tökéletes vezetőségét, kiegészítve egymás tudását és támogatva egymás tevékenységét. Az egyetlen közös bennük a kozmetika iránti szenvedély és a ... hosszú, szőke haj. Egyesek szerint Anna a márka szíve és a lelke, Katarzyna és a racionális gondolkodása pedig ennek a társaságnak az agya. Kétségtelen, hogy e két nő közös munkája vitte a csúcsra a brandet. 6 éve irányítják együtt a SunewMed+ márkát, minden szívüket, energiájukat és reményüket beleadva.

 

Az oldal tetejére